CISTERNA ACEASTA ESTE
CONSTRUITA IN SECTIUNE ELIPTICA

 

Avand in dotare doua compartimente: unul pentru emulsie si unul pentru apa, cu gurile aferente pentru umplere. Separarea celor doua compartimente este realizata prin intermediul a doi pereti, formand un spatiu de 70 de mm, izolat cu vata minerala.La cererea clientului sau in functie de nevoile acestuia, cisterna se poate echipa cu un depozit auxiliar pentru motorina. Acesta va fi utilizat la alimentarea motorului auxiliar, alimentarea diverselor utilaje, precum si curatirea pompei si a rampei de emulsie.

CISTERNE DE IMPRASTIERE
A EMULSIEI BITUMINOASE

Gama vasta de cisterne

Dispunem de o gama vasta de cisterne pentru imprastierea emulsiei bituminoase, avand capacitati cuprinse intre 200 litri si 15.000 litri. Acestea pot fi folosite atat pentru imprastierea emulsiei bituminoase cat si pentru bitum-ul modificat. In acest caz, cisternele vor fi prevazute cu centrale hidraulice cu ulei diatermic.

Echipamentul de care dispunem

-Arzator RIELLO BURNERS 125w,108000kcal.
-Pompa de emulsie cu by-pass (capacitate de 12000l/h,1500rpm)
-Pompa de apa (capacitate de 24000l./h,3000rpm)
-Popmpa motorina GA-35 (capacitate de 30 l/ min)
– Motoare hidraulice SAUER-DANFOSS
-Pompa hidraulica ROQUET
-Motor auxiliar diesel LOMBARDINI-19CV

Sistemul de irigare

Sistemul de irigare opereaza prin stropire cu rampa, cu lance, sau ambele modalitati simultan. Rampa pentru irigare se poate extinde pana la 4,5 m. Aceasta dispune de pulverizatoare cu jet plan, situate in modul, pentru a asigura stropirea solului cu cel putin 3 pulverizatoare intr-un singur punct. Rampa este actionata manual, atat pentru inchiderea si deschiderea pulverizarii, cat si pentru reglarea in inaltime a acesteia.

Masinile utilizate

Masinile utilizate de firma noastra sunt special proiectate pentru a urma variatiile pietei, intrunind cerintele de protectie si standardele stabilite de directiva CE89/392.

Experienta

DavMet Tech are multi ani de experienta in domeniul proiectarii si executiei masinilor de raspandit emulsie bituminoasa. Echipamentul nostru se supune constant inovatiilor tehnologice din domeniu.

Cisternele au desen si constructie proprie

Si permit transportul pentru imprastierea emulsiei bituminoase (6000l) inaintea covorului asfaltic. Depozitul de apa din dotare realizeaza racirea compactoarelor, iar depozitul de motorina incalzeste emulsia si alimentarea utilajelor.

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatie sau nelamurire.

GALERIE FOTO

 

Va invitam sa vizualizati gama noastra de proiecte realizate de-a lungul perioadei noastre de activitate.