Batiul masinii

 

Este fabricat din profile de otel sudate, acest lucru conferind masinii o rigiditate ridicata. Batiul este detensionat si frezat in plan sau paralel, special pentru a putea asigura cea mai buna precizie posibila. Mai mult, axele cu surub cu bile ISEL si ghidajele liniare contribuie si ele la precizia de repozitionare.

Grinda portalului

 

Din aluminiu are o structura usoara si o masa inertiala redusa, facilitand viteze usoare de lucru (pana la 12m/min) si acceleratii ridicate. Masina este actionata cu servomotoare si encodere rotative, asigurand functionarea silentioasa.

Masini CNC

 

Procesele de prelucrare a metalelor feroase, neferoase, pietrelor decorative si a lemnului este acum posibila si simplificata prin utilizarea masinilor CNC. Acestea sunt manevrate prin comanda numerica si pot executa operatiuni de debitare, frezare si slefuire de mare precizie.

DavMet Tech

 

DavMet Tech va ofera o serie de solutii pentru prelucrarea materialelor feroase si neferoase prin intermediul debitarii. Firma noastra dispune de o echipa profesionista, special pregatita pentru a manevra echipamentele speciale, in conditii optime de siguranta.

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatie sau nelamurire.

SERVICII OFERITE

 

Printre serviciile oferite de firma DavMet Tech se numara si debitarea CNC cu plasma HD. Aceasta este disponibila pentru formate de 2000×6000 mm. Masinile de debitare de care dispunem se impun prin calitatea si fiabilitatea lor ridicata.

Echipamentul de care dispune firma noastra este specializat pentru debitarea termica, dispunand de certificat CE si prezentand urmatoarele caracteristici: comenzi de operare in limba romana;gama larga de temperatura (0 /+45 °C); echipament optimizat pentru debitare cu plasma; urmarire automata a distantei brenner – tabla.

GALERIE VIDEO

GALERIE FOTO

debitare-teava-diam.-300x5mm-574x1024
debitare-cnc-cu-jet-de-plasma-tabla-30mm2-1024x574
debitare-teava-diam.-300x5mm-2-574x1024
c96p2
debitare-cnc-cu-jet-de-plasma-tabla-30mm-1024x574