DavMet Tech

 

DavMet Tech este o firma specializata in montarea si demontarea statiilor de mixturi asfaltice, dar si a statiilor de betonare si a celor de sortare si concasare.

Echipamente speciale

 

Noi producem echipamente speciale pentru statiile de asfalt, statiile de sortare si statiile de beton. Compania noastra are o experienta de peste 10 ani in domeniu, utilizand echipamente si utilaje de ultima generatie.

Echipa noastra

 

Este formata din ingineri si personal cu experienta, care va stau intotdeauna la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii disponibile pe piata.

Servicii complete

 

Apeland la noi veti beneficia intotdeauna de servicii complete, la standarde europene de calitate.

Contactati-ne cu incredere pentru a realiza proiecte de success!

SERVICII OFERITE

Intotdeauna am dat dovada de profesionalism si responsabilitate in toate proiectele desfasurate. Am oferit servicii la preturi accesibile, pentru a satisface toate nevoile clientilor nostri. Deoarece dorim sa acoperim o gama cat mai larga de servicii, va stam la dispozitie si cu servicii de consultanta, reparatii sau modernizari si revizuiri.

Oferim servicii de: montare; demontare; montare statie de betoane in noua locatie; consultanta tehnica privind amplasarea optima a statiei pe teren; punere in functiune a statiei de betoane. DavMet Tech asigura reparatii in cazul oricarui tip de defectiune. Oferim suport tehnic pentru statii mixturi asfaltice, statii sortare asfalt, statii concasare, statii betoane precum si orice alt tip de statie industriala.

GALERIE FOTO

 

Pe langa aceste servicii de mentenanta, firma noastra ofera servicii de demontare si montare structuri metalice de orice tip. Gratie acestor servicii si nu numai, firma DavMet Tech este solutia ideala atunci cand vine vorba de motarea sau demontarea statiilor de asfalt, beton, statiilor de sortare sau a structurilor metalice. Va invitam sa vizualizati gama noastra de proiecte realizate de-a lungul perioadei noastre de activitate.