Project Details

Debitare CNC cu plasma

HD pentru formate pentru formate de 2000x6000mm si teava de diametre de pana la 600mm

Debitare CNC cu plasma

HD pentru formate pentru formate de 2000x6000mm si teava de diametre de pana la 600mm

Servicii oferite

Printre serviciile oferite de firma DavMet Tech se numara si debitarea CNC cu plasma HD realizat cu masina de debitat. Aceasta este disponibila pentru formate de 2000×6000 mm. Masinile de debitare de care dispunem se impun prin calitatea si fiabilitatea lor ridicata.

Echipamentul de care dispune firma noastra este specializat pentru debitarea termica, dispunand de certificat CE si prezentand urmatoarele caracteristici: comenzi de operare in limba romana;gama larga de temperatura (0 /+45 °C); echipament optimizat pentru debitare cu plasma; urmarire automata a distantei brenner – tabla.

Grinda portalului

Din aluminiu are o structura usoara si o masa inertiala redusa, facilitand viteze usoare de lucru (pana la 12m/min) si acceleratii ridicate. Masina de debitat este actionata cu servomotoare si encodere rotative, asigurand functionarea silentioasa.

Batiul masinii

Este fabricat din profile de otel sudate, acest lucru conferind masinii o rigiditate ridicata. Este detensionat si frezat in plan sau paralel, special pentru a putea asigura cea mai buna precizie posibila. Axele cu surub cu bile ISEL si ghidajele liniare contribuie si ele la precizia de repozitionare.

DavMet Tech

DavMet Tech va ofera o serie de solutii pentru prelucrarea materialelor feroase si neferoase prin intermediul debitarii. Firma noastra dispune de o echipa profesionista, special pregatita pentru a manevra echipamentele speciale, in conditii optime de siguranta.

Masini CNC

Procesele de prelucrare a metalelor feroase, neferoase, pietrelor decorative si a lemnului este acum posibila si simplificata prin utilizarea masinilor CNC. Acestea sunt manevrate prin comanda numerica si pot executa operatiuni de debitare, frezare si slefuire de mare precizie.

Galerie Foto

Galerie Video

Call Now Button