PALETII DISPUN DE O PROTECTIE
ANTICOROZIVA

 

Paletii metalici sunt ideali pentru transportul marfurilor pe mare, feroviar sau rutier. In general, paletii metalici sunt folositi in industrie pentru inlocuirea rafturilor metalice. Acestia sunt construiti din profile tubulare, fiind asamblati prin sudura. Coloanele pot fi demontate manual, fara ajutorul altor piese sau unelte, iar manevrarea lor se poate face atat manual cat si cu motostivuitorul sau cu liza.
Cu cat capacitatea portanta este mai mare cu atat paletul este mai stabil. Paletii metalici se confectioneaza doar la comanda, in functie de dimensiunile solicitate de catre client. Paletii dispun de o protectie anticoroziva, cu doua straturi de grund si unul de vopsea.

PALETI METALICI

Asamblarea

Paletii metalici se confectioneaza din profile atat rotunde cat si rectangulare, asamblarea lor realizandu-se prin sudura, pentru a garanta o imbinare calitativa si de durata.

Conditii de maxima siguranta

Paletii metalici distribuiti de firma DavMet Tech pot fi utilizati pentru transportul, stivuirea si manipularea marfurilor grele, in conditii de maxima siguranta. Acesti paleti au devenit un standard in numeroase industrii, pentru depozitarea diverselor marfuri.

Paletii metalici

Datorita design-ului lor metalizat si igienic, paletii metalici pot fi utilizati si ca display minimalist in magazine, pentru expunerea diverselor produse. Aspectul lor ofera un contrast neutru dar placut cu orice tip de aranjamente deja existente.

Principalele beneficii ale paletilor metalici

Rezistenta la o utilizare intensa si prelungita;
Suporta incarcaturi cu greutati de pana la 4.500 kg;
Sunt 100% reciclabili; Sunt usor de intretinut si de curatat;
Sunt rezistenti la foc.

Dimensiuni diverse

Dimensiunile diverse ale paletilor metalici ofera o posibilitate mare de suprapunere. Acestia au o greutate redusa, pentru a usura manevrarea si transportul. Rezistenta paletilor permite o manevrare intensa, fara riscul deteriorarii.

Calitate

Paletii metalici sunt realizati din materiale de cea mai buna calitate, in conformitate cu ultimele standarde europene de calitate. Astfel, veti avea intotdeauna siguranta in utilizarea acestora.

Va invitam sa ne contactati pentru orice informatie sau nelamurire.

GALERIE FOTO

 

Va invitam sa vizualizati gama noastra de proiecte realizate de-a lungul perioadei noastre de activitate.