Project Details

Proiectare

In domeniul constructiilor si structurilor metalice.

Servicii oferite

Avantajele constructiilor proiectate de DavMet Tech: Necesita intretinere minima; Montare usoara; Demontare usoara; Transport facil; Instalare facila; Executie rapida a proiectului.

Principala noastra preocupare este realizarea de proiectare constructii, pe langa satisfacerea normelor de siguranta, sa conduca si la consumuri reduse de bunuri materiale, rezultand in costuri reduse de executie.

Pentru calculul structurilor utilizam programe speciale, avand posibilitatea efectuarii de analize avansate, pentru o modelare cat mai exacta a structurii. Eforturile noastre se materializeaza intr-un proiect de o calitate ireprosabila. Avantajele de care clientul beneficiaza vor fi: costuri scazute cu materialul utilizat, siguranta in exploatarea constructiei, montajul rapid si precis al structurii pe santier, dar si executia fara erori. Indiferent de ideea pe care o aveti, echipa noastra va face tot posibilul pentru a o transforma in realitate!

Echipa noastra

De proiectanti raspunde rapid tuturor cerintelor de proiectare constructii ale clientilor, adaptandu-se standardelor pietii actuale, in vederea proiectarii structurilor metalice civile dar si industriale, de dimensiuni medii si mari.

Ingineri proiectanti

Pentru a realiza in mod corect documentatia de executie, echipa de ingineri proiectanti este special pregatita pentru a utiliza softurile de dimensionare si de verificare a constructiilor, dar si a celor mai noi tehnologii necesare modelarii si detalierii.

Utilizarea noilor tehnologii

Permite scurtarea timpului de executie si corectarea documentatiei necesare, avand ca rezultat incadrarea in termenele contractuale de executie a lucrarilor.

Executia desenelor

Indiferent de proiectul pe care il veti desfasura, echipa nostra va sustine proiectul inca de la fazele lui incipiente, pana la executia desenelor si montajul actual al structurii.

Galerie Foto

Galerie Video

Call Now Button