Project Details

Prelucrari mecanice

Prin aschiere, indoire si roluire.

Prelucrari mecanice

Prin aschiere, indoire si roluire.

Activitatea noastra

Atelierul nostru de confectii metalice inglobeaza o gama variata de activitati si operatii, avand o capacitate mare de productie. Acest lucru se datoreaza in principal echipamentelor performante si a dotarilor cu numeroase utilaje si scule. Corelate cu o echipa special pregatita si cu procesele tehnologice de care dispunem, garanteaza un rezultat impecabil, si o executie rapida, de o mare precizie.

Va putem oferi solutii tehnologice de prelucrare, special concepute in functie de necesitatea dumneavoastra, pentru a va eficientiza activitatea si a creste productivitatea

Activitatea firmei noastre se desfasoara pe o suprafata extinsa, in hale de productie special echipate cu utilaje cu comanda numerica. Realizam piese prin strunjire, frezare, rectificare si mortezare, pentru o gama larga de ramuri industriale.

Gama variata de servicii

Ai nevoie de prelucrari mecanice executate cu o mare precizie? Nici o problema! DavMet Tech iti sta la dispozitie si de aceasta data, venind in intampinarea nevoilor tale cu o gama variata de servicii pentru prelucrari metalice.

Materiale

Prin intermediul utilajelor pe care le avem la dispozitie putem realiza diverse operatii, precum: aschiere, indoire, roluire, strunjire, frezare, finisare sau sudura. Materialele cu care lucram sunt: inox, cupru, otel zincat, otel si aluminiu.

Confectiile metalice

Si prelucrarile mecanice realizate de catre firma noastra se vor realiza intotdeauna in functie de desenele dumneavoastra sau in baza unor schite proiectate de catre ehcipa noastra, in urma unor discutii si consultatii amanuntite.

Servicii calitative

Fie ca ai nevoie de servicii de indoire, roluire, frezare sau strunjire, echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii calitative la preturi avantajoase!

Call Now Button